2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Ara Dönem Staj Belgelerinin Teslim Edilmesi Hakkında

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Ara Dönem stajını tamamlayan öğrenciler, 29 Mart 2024 Cuma günü saat 17.00’a kadar staj ile ilgili belgelerini Arş. Gör. Öznur Şifa Akçam’a teslim etmelidir. Belirtilen tarihten sonra teslim edilen belgeler kabul edilmeyecektir.

Stajını tamamlayan öğrencinin teslim etmesi gereken belgeler Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Staj Uygulama Esaslarında yazan belgelerdir. Belirlenen süre içinde teslim edilmesi gereken belgeler:

• Staj Defteri (her sayfası staj sorumlusu tarafından imzalanarak onaylanmalıdır)
  • Zorunlu Staj Formu (belgenin gerçeği (ıslak imzalı))
  • Kapalı zarf içinde olmak üzere kurum Stajyer Değerlendirme Anket Formu (EK-2)
  • Staj Başvuru Formu (EK-1)
  • Staj teslim belgesi
  • Turnitin benzerlik raporu

Lütfen belgelerinizi eksiksiz teslim ediniz. Belge ve defterdeki eksiklerden öğrenci sorumludur.

Yayınlanma Tarihi: 04 Nisan 2024 Perşembe
Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024 Perşembe